Hagyományos lisztek
A klasszikus BL-55 búzafinomliszt, vagy más néven fehérliszt, minden konyha alapvető tartozéka. A klasszikus értelemben vett finomliszt fehér színű, és alig tartalmaz korpát. Sokoldalúan felhasználható, legyen szó otthoni édes- vagy sós süteményekről, finom tésztákról, kekszekről, rántásokról, főzelékek vagy raguk sűrítéséről, illetve bármilyen más konyhai feladatról.
A BL-80 búzakenyérliszt a finomliszthez képest sötétebb árnyalatú, amit magasabb korpa- és ásványianyag-tartalmának tulajdoníthatunk. Magasabb sikértartalma miatt kelesztésnél és dagasztásnál erős sikérvázat képez. A belőle készült pékáruk bélzete puha, rugalmas és egynemű. A házi készítésű kenyér mellett remek választás tejes zsemlék, kiflik készítéséhez, de akár pizzatésztához is. Ha kovászt használunk a kenyérsütéshez, az nem csak különleges ízvilágot a pékárunak, de probiotikum tartalma javítja az emésztést és jótékony hatással lehet a bélflórára is.